Hej på er !

Karppauksella on kummallisia sivuvaikutuksia. Mä poltan vähemmän kuin ennen. Tiedä häntä mistä johtuu ( ja alanko nyt polttamaan tietoisesti enemmänkun huomasin, jotta pysyy tasapaino kohdillaan) mutta näin on nyt vaan päässyt käymään.

Vettä juon edelleenkin aivan liian vähän. Koitan raivolla tuhota edes puolitoista litraa nesteitä päivässä, mutta tiukaa tekee (ehkä se onkin tää jatkuva litkiminen kun laimentaa mun tupakointihalujani ?). Vichyt ei maistu, vesi ei maistu ja eilen maistoin jotain vadelma-sitruuna funlightia ja oli kuulkaa niin pahaa ettei voi mikään olla. Oikeen tekotekojuomaa. Mitäköhän sitä seuraavaks yrittäis. Pitää varmaan pakastaa jäitä veden joukkoon. Tai käydä ostamassa sitruunamehua veden joukkoon.

Asiasta kukkaruukkuun. On muuten pimeä. Ja kello on puoli viisi iltapäivällä. Järkyttävää. Aamulla on hämärää kun lähtee töihin ja illalla pimeä kun menee kotiin. Joskus tekis mieli olla karhu ja nukkua talven yli. Tai no ei talvessa mitään. Mä voisin olla kaamosuni-karhu.