Oivu on ollut paha paha paha tyttö ! Sämpylää, makaroonia, perunaa, karkkia, limsaa ja kaljaa ! Vatsa on kuin raskaana olevalla. Housut ei mene kiinni. Vaatekaupoissa innostun äitiysvaatteista peittääkseni pelastusrenkaan. Viikko sitten uskaltauduin vaa'alle, + 20 kg. Herranjumala !

Mä voin syödä pitsaa kun en jaksa tehdä mitään ja joku sen on jo kaupasta tänne kantanut. En voi laihduttaa kun ei ole rahaa. En jaksa mennä lenkille kun on kylmä. Tai pimeä. Tai kuuma. Tai sataa. Tai on kiire.

Mä en syö töissä mitään. Kituutan kuuteen asti illalla pelkällä kahvilla ja tupakalla. On nälkä, vituttaa ja ärsyttää. Kotiin kun pääsee, ei jaksa kuin pakolliset koiralenkit - sitten sohvalle, vatsa täyteen mitä tahansa mättöä ja vahingossa unta kupoliin. Herätään keskellä yötä, koirien kanssa vielä ulos ja omaan sänkyyn nukkumaan.

Tätäkö mä haluan elämältäni ? Sohvalla makaamista iltaisin kun muuta ei jaksa tehdä ? Viikonloppua odotetaan kuin kuuta nousevaa, jotta voitas taas maata ja syödä, kun työviikon jälkeen ei vaan jaksa. Ei tee edes seksiä mieli. Ei sillä, tätä vauhtia kun jatkuu elämä, sitä ei pian edes pysty harrastamaan.

Eli nyt tuli stoppi ! -20 kg läskiä, laiskuutta, vitutusta ja pahaa mieltä pois ämmästä. Katsotaan kuinka kauan kestää päästä tavoitteeseen. Kohti parempaa elämää!

Oivu