Ohhoh hoijakkaa. Töissä taas supermälsää ja tylsää ja blaah. Piru vie kun ois vapaalla, aurinko paistaa. Töitä oon sentään saanu tehtyä, muutama tarjous vielä pitäs puristaa tänään valmiiks, niin huomenna ois sitten pöytä tyhjä. Sitten vaan odottamaan superhuonoa palkkaa, jouluna voikin sit syödä vaikka kaalia, kun muuhun ei oo varaa. Ai että, mä oon oikeen Miss Positiivisuus.

No mutta, päivä alko kuitenkin kivasti, en ollu törkeen väsynyt ja sain melkeen kaikki aamutyöt tehtyä. Töihin tuli kuitenkin kiirus ja hurjastelin tulemaan niin et mitsu parka karju armoa. Ois neljä tuntia tehokasta työaikaa, jos sais juotua sen pari litraa vettä ettei kotona tarttis lipitellä.

Tänään jos sais verhot laitettua olkkariin ja sais se mattokin tulla jonka tilasin Anttilasta. Jotenkin joku ihme pesänrakennus into meneillään. Seiniä pitäis maalata, kun sais vaan inspiraation väreistä. Kai se tästä, eilen en ees nukahtanut sohvalle BB:n aikana. Edistystä. Jos ens viikolla sitten ois tosiaan jo niin virkee, et hurauttais telalla seiniin uuden värin. Jei !

Hieman pirteämpänä,

Oivu